onsdag 8 april 2009

Lilla frotté samlingenAlla tygtokar har olika favoriter. Själv tycker jag inte att retrotyger i vanlig bomullskvalitet är allt för intressant. Hittar jag något fint tackar jag självklart inte nej men jag syr hellre i andra tyger. Har under en period snöat in lite på retro frotté från 60 och 70-talet. Här är några av tygerna i samlingen. Två till är på väg hem till mig efter vunna Tradera auktioner. Ett av favoriterna är det blommiga i rött, gult. orange och grönt. Det är ett byte från snälla Mannagryn som fick en virkad keps till sin snygging till son.

måndag 6 april 2009

Här var det tårtfläckar!Glömde helt att blogga om Skorpans födelsedagskläder. Efter ett besök på syfestivalen i Kista och några inköp från E-slöjd föll valet på ett par velourtajts med mudd och en trikåtunika med puffärm. Ribbad muddväv och randig trikå från E-slöjd och cerise velour från A & H.
Glömde/hann inte fota kläderna för än efter kalaset så den första bilden är efter en heldag av lek och bus med tillhörande tårtfläckar så för att kompensera bjuder jag på en livebild från 1 års kalaset.
 
Besökare idag: