torsdag 28 maj 2009

Borta länge...

Jag vill nog börja med att skriva tack till alla er som skrivit och frågat vart jag tagit vägen. Hoppats att jag inte ska sluta blogga. Kan meddela att så inte är fallet. Tycker alldeles för mycket om alla pysselbloggar och har bara tankar på att fortsätta. Dock har jag varit borta länge, och det kommer nog ta ännu längre innan jag är tillbaka som förr. Har hänt en hel del personliga saker som ha varit väldigt tunga den senaste månaden så pysslandet har inte kunnat vara en del av mitt liv. Har fått fokusera på de vardagliga sakerna som att ens lyckas laga middag. Så därför vill jag be om ursäkt till er som kommit i kläm. Har ju varit med i två swapar som blivit försenade på grund av allt det här. Båda är nu klara och nu har jag äntligen fått ro att sätta mig ner och blogga om de två fina paketen som jag har fått.

Först ut är Ekobytet. Jag fick ett helt underbart paket från Stora Lilla J (se länk till höger). Ett retro bomullstyg med lite stretch i favoritfärgerna orange och gult. Har gått och sneglat på det i några dagar nu för att komma på vad jag ska sy av det, men känns svårt att välja då det är så fint. Det egentillverkade var en väska till mig, kändes otroligt lyxigt. Färgvalet var prefekt då jag oftast antingen har svarta eller bruna väskor beroende på skoval. Denna snygga modell passa därför alltid. Utöver det var det ett snyggt mönster och en burk med ekologisk tomat/lime marmelad som jag än inte har hunnit smaka på. Men känns spännande. Tack så hemskt mycket Stora Lilla J för paketet!

Det andra paketet var från Syswapparmammornas leksaks swap. Mitt kom ifrån Liten Sötnos http://litensotnos.blogspot.com/. Fyra små snigelpjäser i fleece och ett spelbräde med applicationer. Perfekt spel för lilltrollet och Skorpan har glatt sprungit runt med sniglarna hemma i helgen. Fick även ett tyg med Bambi. Passar perfekt till dagispåsar nu när Skorpan börjat i augusti. Så tack Liten Sötnos för det fina leksakspaketet!

Om det är något jag glömt bort eller någon beställning som jag missat under den här tiden så ber jag så hemskt mycket om ursäkt. Maila mig så ska jag försöka fixa det så snabbt jag kan!
 
Besökare idag: