fredag 26 februari 2010

Bara byxor...

Skorpan har bara byxor i sin garderob, tröjorna lyser av någon anledning med sin frånvaro. För några dagar sedan tröttnade jag på att leta efter rena tröjor/klänningar på morgonen när vi ska till dagis.

Har planerat ett tag att jag ska sy klänningar av lite av allt de återvunna tyg med 70-tals mönster som jag har samlat på mig. Så det var bara att rita upp ett mönster i storlek 86 och börja sy. Tänkte att det var lika bra att göra ett par stycken direkt. Så dessa 5 singoallatoppar med små fickor och resår i halsringningen blev klara idag. Skorpan var sååå nöjd när hon fick ha den brun/oranga idag på dagis, så jag tror de gick hem.4 kommentarer:

 1. jättefina!! just ett sånt mönster har jag sökt åt min fis, synd att jag inte behärskar att rita själv....

  SvaraRadera
 2. Vad fina dom blev! Känner igen tyget på den översta ;-)

  SvaraRadera
 3. Anna Samuelsson7 mars 2010 10:06

  Hejsan!Jag tycker att du gör jättefina grejjer! Har en förfrågan, jag undrar om du skulle kunna virka en sån där fin keps mössa som du har lagt upp tidigare på bloggen, den var brun och rosa. Jag skulle isåfall önska den i marinblått/rött. Om du har möjlighet att göra detta kan du väl lämna en kommentar här med de uppgifter du vill ha så skickar jag dom i ett mail =) Tacksam för svar!

  SvaraRadera
 4. oj, de är jättefina, bra med många på en gång!:)
  hittade just in på din blogg, många fina saker!
  s

  SvaraRadera

 
Besökare idag: